Πέτρος Ξεκούκης


Ο Πέτρος Ξεκούκης κατάγεται και ζει στα  Μέγαρα και είναι υπερήφανος γι ' αυτό όπως δηλώνει ο ίδιος . 
Το σπίτι του είναι  ένα κτίσμα του 1833, διαμορφωμένο στην σημερινή αρχιτεκτονική. Είναι ένα  κτήριο με  διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει. Το έφτιαξε με τη σύζυγό του με οικονομία και σκληρή δουλειά.
Στο βιογραφικό του έχει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις , έχει κατά καιρούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορα σήριαλ.
Έχει συνεργαστεί με πολλά   ιερά τέρατα της Ελληνικής κωμωδίας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό .  Ο Πέτρος Ξεκούκης είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην υποκριτική . Για να μπορέσει να μπει στο ''πετσί του ρόλου'' σε έργο που θα ανέβαζε μπήκε στο Δρομοκαΐτειο για λίγες μέρες . Μετά δήλωνε στον τύπο :  '' Μπήκα σε έναν κυκεώνα σκέψεων ποιοι είναι οι λογικοί και ποιοι οι παράλογοι . Είδα τον παραλογισμό να έρχεται μέσα από την λογική και το αντίστροφο . Είδα ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αγάπη και τους λείπει η αγάπη''.
Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σκάνδαλα και δεν έχει έπαρση , το μόνο που απασχόλησε τον τύπο ήταν το κωμικό περιστατικό με έναν ψεύτικο κίονα ο οποίος επειδή δεν χωρούσε στα παρασκήνια, ήθελε να τον πάρει σπίτι του με αποτέλεσμα στην Εθνική οδό να τον σταματήσουν και να αρχίσουν να του κάνουν ερωτήσεις ...
Ο Πέτρος όταν θέλει να ηρεμήσει και να διαβάσει το ρόλο του πηγαίνει στο Μοναστήρι του Αγίου Ιεροθέου που είναι ηγουμένη η αδερφή του και εκεί με ηρεμία διαβάζει τα θεατρικά κείμενα .
Ο Πέτρος Ξεκούκης είναι πολύ αγαπητός στα Μέγαρα και στις γύρω περιοχές αφού κάθε χρόνο που πρωταγωνιστεί σε   θεατρικές παραστάσεις που έρχονται στον τόπο μας  καταχειροκροτείται. 
ΠΗΓΕΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα   ΙΩΑΝΝΗ ΝΙΚ. ΓΚΙΝΗ 
               Gossip-tv.gr
               newsbeast
               iShow.gr
               inews.gr
               kool news







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου