ΚΑΤΗΦΕΝΙΑ Η  ΚΑΤΗΦΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΡΙΤΙΣΑΣ.(ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΝΥΦΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ  ΚΑΙ ΦΟΡΙΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ). ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ ΚΟΝΤΗ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΟΡΝΤΟ , ΒΕΡΥΚΟΚΙ, ΜΕΛΙ, ΡΟΖ ΑΠΑΛΟ, ΣΟΜΟΝ Η ΜΩΒ ( ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΗΡΕ Η ΣΤΟΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΦΕΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ )
 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΑΚΕΤΑ ( ΖΙΠΟΥΝΙ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΖΙΠΟΥΝΙ.TA ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΖΙΠΟΥΝΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΑΛέΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΕΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΝΥΦΗ (ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΥΦΙΑΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΙΠΟΥΝΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΥΣΟΣ (ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΑΧΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΛΑΜΑ.
 ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΝΤΙΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΑΠΙΣΟ ( ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΙΣΑ ΠΙΣΩ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ  ΕΝΑ ΜΑΝΤΙΛΙ ΑΠΟ ΤΣΕΒΡΕ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΠΟΛΙΑ . Η ΜΠΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 μετρα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΔΑΝΤΕΛΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ . ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΔΑΛΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΘΕΙΑΣ 'Η ΓΙΑΓΙΑΣ .
 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΔΑΛΟΥΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΚΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΛΩΣΤΗΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΦΑΡΔΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΙΕΤΕΣ (ΦΛΕΓΕΣ) ΚΑΙ ΦΤΑΝΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΔΙΑ . Η ΠΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ , ΡΟΖ, ΦΟΥΞΙΑ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΕΝΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΣ , ΤΟ ΜΑΚΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΣ .ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΕΝΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΠΑΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ  ΜΕΓΑΡΙΤΙΚΗ  ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΟΡΕΣΙΑ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΟΦΟΡΕΙΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΟΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΛΑΜΑΣ).
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΦΗ ΜΕ ΚΑΤΗΦΕΝΙΑ 1947( ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΛΙΑΣ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΕΣΒΗΝΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ)
http://www.megaratv.gr/index.php?page=8&vcat=13&video=399 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΕΝΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΟ MEGARA TV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου