1964 ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ


(ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ Ι. ΜΠΕΝΑΡΔΗ )
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΡΩΤΟΗΛΘΕ ΤΟ 1964 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΚΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚ. ΜΠΕΝΑΡΔΗ . ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΣΑΚΩΝΑ , ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΑΣΒΕΣΤΗ , ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ . ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ   ( ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ). ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ . ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΟΥΝ .
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΟ 1964 ΗΤΑΝ ΟΙ : ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                  ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                  ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                  ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
                  ΔΕΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
                  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
                  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                  ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
                  ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
                  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ  '' ΕΠΙΣΗΜΟΣ'' ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 . ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ( ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ) . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ . ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΛΚΙΜΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ , ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ , ΣΑΛΑΜΙΝΑ , Μ. ΠΕΥΚΟ κ.α . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ . Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ . Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ Ν.Ε.Μ . ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚ. ΜΠΕΝΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ 1974 . Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1977/1978 .

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΜΑΚΙ 8 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
( ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΜΠΕΝΑΡΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ )
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου