ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ σε ΜΕΓΑΡΙΤΗ


                                                      4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
                                  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
                     24ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
      ΜΕ ΤΟ 20ο ΒΡΑΒΕΙΟ ''Raymond bourgine'' ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Ο Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ .
Ο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ . Ο Dr. ΣΩΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ .
ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ''Raymond bourgine" EINAI ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ  ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΜΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.
Ο Dr. ΣΩΤΗΡΙΟΥ   ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Jules Bordet TOY ΒΕΛΓΙΟΥ . Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ''ΤΥΦΛΗ'' ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . 
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Dr. ΣΩΤΗΡΙΟΥ  <<ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ , ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ 'Η ΟΧΙ - ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΝΟΣΟΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ - ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ Ο ΟΓΚΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ (ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ>>  . 
 Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ . 
ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Dr. ΣΩΤΗΡΙΟΥ  <<Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 800-900 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ''ΤΥΦΛΕΣ'' ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ  ΤΑ 35.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!! >>

ΕΛΠΙΖΩ  ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο Dr. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ! 

ΠΗΓΕΣ
1) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
2) http://www.madata.gr/diafora/health/32479.txt

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου