ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ



Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που η σελίδα έχει σταματήσει να γράφει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας . Έτσι και αλλιώς υπάρχουν άλλες καλές σελίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά σε μία από αυτές γράφω και εγώ βάζοντας θέματα που μας απασχολούν εδώ στα Μέγαρα. Σήμερα νιώθω ότι πρέπει να πω σε όλους τους φίλους της σελίδας, ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που θα αλλάξει και θα καταστρέψει την ιστορία του τόπου μας. Το πρόβλημα αυτό είναι οι βωξίτες που γι' αυτούς είναι να γίνουν γεωτρήσεις στο τόπο μας. Οι γεωτρήσεις αυτές μετά θα φέρουν ορυχεία βωξίτη και την καταστροφή μας. Κάποιοι νομίζουν ότι θα πάρουν λεφτά για τα χωράφια που θα τους πάρουν, άλλοι νομίζουν ότι θα πιάσουν δουλειά. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει, τα χωράφια ΑΝ μας τα πληρώσουν θα πάρουμε ''ψίχουλα'' και επειδή από ορυχεία είμαστε άσχετοι ΔΕΝ μας θέλουν για εργάτες σ' αυτά. Οπότε μας μένει μόνο ένας αέρας που δεν θα κάνει για να ζήσουν τα παιδιά που είναι το μέλλον μας. Το νερό που υπάρχει για τα περιβόλια των Μεγάρων δεν θα υπάρχει επειδή οι γεωτρήσεις που θα γίνουν θα το μολύνουν αρχικά και μετά θα το εξαφανίσουν. Σημαντικά τμήματα δασών δεν θα υπάρχουν και η σκόνη του βωξίτη που θα είναι στη περιοχή θα ερημώσει όλο το φυσικό περιβάλλον. 
Αυτός είναι ο λόγος που λύνω την σιωπή της σελίδας για όλα τα καθημερινά και θα βάζω όλα όσα θα χρειαστεί για να μην είναι τα Μέγαρα ένας τόπος με ιστορία αλλά χωρίς μέλλον!!! 
ΟΧΙ  ΒΩΞΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ας ενωθούμε για άλλη μια φορά να κάνουμε το ''θαύμα'', για να γράψει η ιστορία ότι δεν μείναμε θεατές στο έργο της καταστροφής μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου